Eén-op-één opstelling of partneropstelling

Het voordeel van een vraag inbrengen bij een groepsopstelling is dat je direct interacties kunt zien tussen jou en jouw familieleden/innerlijke delen/onderdelen van de vraag via de representanten (stand-ins).

Je kunt je persoonlijke vraag of jullie partnerrelatievraag echter ook alleen samen met mij opstellen. Hierbij werk ik met zogeheten ‘grondankers’ die symbool staan voor onderdelen van jouw vraag (familieleden/innerlijke delen/werkervaringen enz). Door op de grondankers te staan en erop in te voelen, kun je ervaren wat de informatie met je doet en hoe je je ten opzichte van de situatie kunt verhouden. 


Een één-op-één opstelling of een partnerrelatieopstelling kan je een nieuw inzicht geven in jouw persoonlijke situatie en je hebt het aan den lijve ondervonden welke beweging je kunt maken die behulpzaam voor je is in jouw dagelijks leven.

 

Als ik een opstelling begeleid, volg ik wat zich toont. Dat kun je niet van tevoren bedenken. Wat er is, is er in de waarheid van het moment.

Tijdens het begeleiden maak ik gebruik van mijn kennis van het opstellingenwerk, mijn intuïtie en (hoog)gevoel(ligheid).

 

‘ik voel me veilig genoeg bij jou om echt te voelen wat het met me doet, dat geeft lucht’.


Afspraak
In overleg spreken we een datum en tijdstip af (overdag of 's avonds. Zie hier voor mijn werktijden waar ik indien nodig van af kan wijken).

Bijdrage

€ 95 voor een afspraak van 90 minuten.
€ 135 als je werkgever betaalt. Werkgevers hebben vaak een scholingsbudget, je kunt navragen of je dat mag inzetten. 
Op mijn facturen bereken ik geen btw. 

Locatie

Clementinalaan 25, Veldhoven (in de buurt van Eindhoven)

Je kunt kosteloos parkeren. 
Aanmelden of meer informatie
Vul het formulier in op de contactpagina of stuur een mail naar mail@fridaderksema.nl 

Als je het prettig vindt om even met elkaar te bellen van tevoren, geef je dan aan wanneer je het beste te bereiken bent? Dan kan ik telefonisch contact met je opnemen. 

 

De grondankers waarmee ik werk zijn vervaardigd door mijn collega psychosociaal therapeut Marjon van Westing uit Eindhoven.