Eén-op-één opstelling

Het voordeel van een vraag inbrengen bij een groepsopstelling is dat je direct interacties kunt zien tussen jou en jouw familieleden/innerlijke delen/onderdelen van de vraag doormiddels de representanten.

Je kunt je persoonlijke vraag echter ook alleen samen met mij opstellen.

Hierbij werk ik met zogeheten ‘grondankers’ die symbool staan voor onderdelen van jouw vraag (familieleden/innerlijke delen/werkervaringen enz).
Door op de grondankers te staan en erop in te voelen, kun je ervaren wat de informatie met je doet en hoe je je ten opzichte van de situatie kunt verhouden. 


Een één-op-één opstelling kan je een nieuw inzicht geven in jouw persoonlijke situatie en je hebt het aan den lijve ondervonden welke beweging je kunt maken die behulpzaam voor je is in jouw dagelijks leven.

 

Als ik een opstelling begeleid, volg ik wat zich toont. Dat kun je niet van tevoren bedenken. Wat er is, is er in de waarheid van het moment.

Tijdens het begeleiden maak ik gebruik van mijn kennis van het opstellingenwerk, mijn intuïtie en (hoog)gevoel(ligheid).

 

‘ik voel me veilig genoeg bij jou om echt te voelen wat het met me doet, dat geeft lucht’.


In de agenda staat de praktische informatie van tarief en praktijkadres.

Neem contact met me als je meer informatie wilt of graag een afspraak maakt.