Kunst en Schoonheid

Kunst en schoonheid zijn voor mij een grote inspiratiebron.
Ik word blij van:

  • teksten in boekvorm of gedichten,
  • beeldende kunst bekijken,
  • muziek en podcasts luisteren.


Naast mijn werk heb ik in deeltijd de vierjarige opleiding tot autonoom fotograaf aan de Kunstacademie van Den Bosch gevolgd (2005-2009). Dit om ‘buiten mijn kaders te blijven denken' en mijn hart op te halen aan kunst.

In mijn fotografisch werk speelt 'het behoeden voor het in vergetelheid raken' doorgaans een belangrijke rol. Het gaat me om nog even vasthouden, meedragen en het ontfermen over tussenmomenten, kleine verscholen verhalen in het alledaagse.

 

Fotografieweblog sinds 2006: 

tijdelijkweblog.blogspot.com

 

Begeleidend boekje eindexamenexpositie Kunstacademie St. Joost, Den Bosch:
'Ik hou van de zachte melancholie van het moment van net niet volle glorie'

 

Buiteninstallaties Vaaggrond, museum zonder muren, Oerle:

'Voor het verdwijnt en daarna
'Laat het gaan, leg het vast, herbegin gewoon hier'

 

Wandexpositie Electron, Breda: 

'Hier is de grens, maar ik haal je over

 

Radiointerview n.a.v. expositie bij centrum voor de kunsten Eindhoven: 

'Ik stop watjes in je harnas'