Praktijklocaties

Praktijklocatie Veldhoven
Clementinalaan 25, Oerle, Veldhoven (in de buurt van Eindhoven)

Parkeren

  • is kosteloos.
  • Kom je voor individuele begeleiding, individuele opstelling of partneropstelling:  parkeer dan als je de straat in komt rijden nog voor het eerste huis aan je rechterhand tegen de berm aan. 
  • Kom je voor een oplaadmoment of groepsopstelling: parkeer dan in de  straat: 'Roodbont' en loop 2 minuten naar de Clementinalaan. 
    (Roodbont uitlopen waar je in kwam rijden, straat oversteken, stukje naar rechtslopen en dan 1e weg links inlopen, dan is het het 2e huis aan je rechterhand).
    Als het te druk is met parkeren in de ‘Roodbont’ dan is het fijn als je bij de dorpskerk parkeert. Het adres is Oude Kerkstraat 5, Veldhoven (Oerle). (Wandel op de Nieuwe Kerkstraat en neem dan 2e weg rechts, dat is de Clementinalaan, wandel door tot 1 na laatste huis aan je linkerhand (ongeveer 6 minuten lopen)).   


Ingang
Clementinalaan 25 is het tweede huis aan je rechterhand. Dit is een wit huis met aan de rechterkant een houten poort. Je loopt door de poort en dan loop je rechtdoor tegen de praktijkruimte aan, deze is onder de overkapping. 

  • Zie foto hieronder.

 

Praktijklocatie Nijmegen 
Sikkelstraat 3, Nijmegen

Parkeren kan kosteloos in de straat of omliggende straten.