Samenwerking 

Omdat Samen meer is dan de som der delen. Werk ik samen met:
 

Opstellingenbegeleider Josselien van Grootel uit Nijmegen waarmee ik samen de Groepsopstellingen verzorg in Veldhoven en Nijmegen.

Opstellingenbegeleider Astrid Bekkers uit Berkel Enschot waarmee ik samen de Groepsopstellingen in Haaren verzorg, en de Groeizame Groep.

 

Onze samenwerking geeft ons draagkracht en vertrouwen waardoor we in de activiteiten die we verzorgen een prettige sfeer kunnen neerzetten waarin mensen zich doorgaans snel op hun gemak voelen.

 

Josselien en ik deelden eerder de werkvloer samen toen we allebei bij een loopbaanadviesbureau werkzaam waren, waar ik van 2007-2013 als psycholoog in dienst was. Sinds 2018 delen we de werkvloer weer, nu op een ander terrein, namelijk dat van de opstellingen, waar we allebei ons hart aan hebben verpand.

 

Met Astrid samen heb ik supervisie gevolgd bij Inge Knoope. Wij hebben de afgelopen jaren elkaar gevolgd in ons persoonlijk ontwikkelproces en we delen dat we onze analytische blik verbinden met een fijngevoelige afstemming op de onderstroom. 

 

Dit werk vraagt om een zorgvuldige houding waarbij je als begeleider zeker ook je eigen thema's aankijkt en onder de loep neemt. 

Daarom heb ik intervisie voor individuele begeleiding met psychosociaal therapeut Marjon van Westing uit Eindhoven. 
Intervisie voor begeleiden van opstellingen heb ik met Astrid Bekkers uit Berkel Enschot en Josselien van Grootel uit Nijmegen.