Samenwerking 

Omdat Samen meer is dan de som der delen. Werk ik samen met:
 

Opstellingenbegeleider Josselien van Grootel uit Nijmegen waarmee ik samen de opstellingenmiddagen verzorg in Veldhoven en Nijmegen.

 

Josselien en ik deelden eerder de werkvloer samen toen we allebei bij een loopbaanadviesbureau werkzaam waren, waar ik van 2007-2013 als psycholoog in dienst was. Sinds 2018 delen we de werkvloer weer, nu op een ander terrein, namelijk dat van de opstellingen, waar we allebei ons hart aan hebben verpand.

 

Onze samenwerking geeft ons draagkracht en vertrouwen waardoor we in de opstellingenmiddagen die we verzorgen een prettige sfeer kunnen neerzetten waarin mensen zich doorgaans snel op hun gemak voelen.

 

Dit werk vraagt om een zorgvuldige houding waarbij je als begeleider zeker ook je eigen thema's aankijkt en onder de loep neemt. 

Daarom heb ik intervisie voor individuele begeleiding die ik geef met psychosociaal therapeut Marjon van Westing uit Eindhoven. En
Intervisie voor begeleiden van opstellingen heb ik met Astrid Bekkers uit Berkel Enschot en Josselien van Grootel uit Nijmegen.